Technikai segítség mindenki számára! Ügyfélszolgálat: +75/814-600 E-mail: sonepaks@sonepaks.hu

Bemutatkozás

Mi a Sonepaks Kft.-nél hiszünk az innovációban és a minőségben, ezért világszínvonalú villanyszerelési anyagokat és világítástechnikát forgalmazunk. Cégünk 2009-ben alakult meg, amikor kiváltunk a Sonepar Magyarország KFT-ből. Immáron öt éve mindenkor a legjobb szolgáltatást és termékeket kínáljuk ügyfeleinek világítástechnika és villamossági termékek terén, legyenek akár lakossági felhasználók, akár nagyvállalatok.

rolunk

A megbízhatóság és pontosság mellett az energiatakarékosság és környezettudatosság képezik a hitvallásunk alapját. Ezért is választott minket a Paksi Atomerőmű, és természetesen minden ügyfelünknek ugyanazt a magas színvonalú, megbízható és pontos szolgáltatást nyújtjuk.

Profilunkba elsősorban villamossági termékek forgalmazása tartozik, egyaránt kínálunk vezetékeket, kábeleket, működtető- és jelzőberendezéseket szerelvényeket, kapcsolókat, energiatakarékos világítótesteket, LED világítást lakossági és ipari villamossági termékeket, – mindent, ami minőségi és megbízható villamossági termék és világítástechnika.

Korunkban a távolság nem lehet akadály, ha ügyfeleink a legjobbat akarják, ezért a raktárkészleti termékeket 24 órán belül szállítjuk szerződött partnereinknek az ország bármely pontjára. Gyorsaságban és pontosságban nem ismerünk lehetetlent.

Ha ügyfeleink kérik, szükség esetén professzionális szaktanácsadást is tudunk biztosítani. Éppen úgy bízunk ügyfeleinkben, mint szaktudásunkban, ezért a nem szerződött partnereink az előre fizetés mellett utánvétellel is rendelhetnek tőlünk.

Valljuk, hogy a minőségbiztosításról nem csupán beszélni kell, ezért cégünk idén megkapta a hivatalos ISO minősítést.