Technikai segítség mindenki számára! Ügyfélszolgálat: +75/814-600 E-mail: sonepaks@sonepaks.hu

Termékeink

Termékkínálatunk kialakításakor egyaránt szem előtt tartottuk a lakossági kisfogyasztók, a szakemberek és az ipari felhasználók igényeit is. Mi, a Sonepaks Kft. munkatársai minden ügyfélkörünket egyaránt fontosnak tartjuk, ezért kínálatunkba minden esetben a legjobb minőséggel bíró, megbízható, márkás termékek kerültek.

termekeink

A világítástechnikánál a hangsúlyt az innovatív, energiatakarékos fénytestekre helyeztük, ezért számos különböző LED izzó és LED lámpa, energiatakarékos izzó, halogén izzó és kompakt fénycső megtalálható kínálatunkban. Célunk, hogy ügyfeleink valóban tartós és minőségi világítótestekhez fényforrásokhoz jussanak, amelyek bármely felhasználási körülmények között megállják a helyüket, akár fehér fényű, akár otthoni felhasználású, melegebb színhőmérsékletű LED izzókról van szó.

A LED világítás mellett minden olyan alkatrész és eszköz ügyfeleink rendelkezésére áll, amelyeket a világítástechnikához használhatnak fel.

Villanyszerelési anyagoknak is széles kínálatát nyújtjuk. Termosztátok, elosztók, villámvédelem, túlfeszültség-védelem, lakossági és ipari felhasználású kábelek, aljzatok, biztosítékok és szigetelőanyagok minden igényt kielégítenek otthoni, irodai és ipari felhasználás esetén is.

A villanyszerelési munkákhoz szükséges minden megbízható, márkás eszköz és műszer bekerült termékkínálatunkba, amelyek lakossági és szakmai igényeket egyaránt kielégítenek.

Keressen minket bátran, maximális odafigyelést és minőséget biztosítunk Önnek!